Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Законність і правопорядок >  У відповідь на депутатське звернення

Прес-центр

Новини

20.06.2012 16:02

У відповідь на депутатське звернення |  Законність і правопорядок

Тема новини: Назва теми

На ім’я голови Чернівецької обласної ради Михайла ГАЙНИЧЕРУ надійшов лист за підписом заступника начальника УМВС України в Чернівецькій області – начальника кримінальної міліції ПОПОВА Олега Миколайовича, в якому було надано відповідь на звернення групи депутатів Чернівецької обласної ради щодо інциденту з пошкодженням віконного скла в приміщенні офісу обласної організації політичної партії «Фронт Змін», розташованого за адресою м. Чернівці, вул. Суворова, 2-Б, який стався о 01 годині 38 хвилин 3 червня 2012 року. З цього приводу до Шевченківського РВ УМВС звернувся голова Чернівецької організації політичної партії «Фронт Змін», депутат Чернівецької міської ради Олексій КАСПРУК. Зважаючи на той факт, що відповідна інформація надійшла від заявника до міліції більш ніж через годину після інциденту, затримати винуватців зазначеного правопорушення «гарячим слідом» не видавалося можливим.Внаслідок дослідчої перевірки та згідно з висновками фахівців експертно-криміналістичних центрів УМВС України в Чернівецькій та Хмельницькій областях, факт обстрілу метало-пластикового вікна в приміщенні офісу Чернівецької обласної організації політичної партії Фронт Змін» було спростовано.

Водночас було встановлено, що пошкодження зовнішньої частини склопакету цього метало-пластикового вікна ймовірно сталося через влучення металевої кульки, аналоги якої звичайно використовуються при стрільбі з рогаток або арбалетів. Подібні кульки було знайдено під час огляду місця події та прилеглої території. 245 мешканців будинків, розташованих  на прилеглих до місця події вулицях Суворова, Фрунзе, Маршала Жукова, провулках Павлова, Мічуріна, Невського та Героїв-панфіловців, під час опитування пояснили, що у зазначений день та час час звуків пострілів вони не чули і громадський порядок поблизу їхнього житла ніхто не порушував. На підставі матеріалів дослідчої перевірки, проведеної співробітниками органів внутрішніх справ Чернівецької області, ознак злочину, що становив би суспільну небезпеку, або грубого порушення громадського порядку, яке супроводжується особливої зухвалістю  чи винятковим цинізмом, виявлено не було. Натомість, як зазначається у вищевказаному листі, «мають місце ознаки адміністративного правопорушення…, тому на підставі п.2 ст. 6 Кримінально-процесуального Кодексу України було прийнято рішення про відмову в порушенні кримінальної справи. Законність цього рішення було перевірено прокуратурою Шевченківського району м. Чернівці.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua