Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Медицина >  На Всеукраїнській науково-практичній конференції Асоціації головних лікарів України

Прес-центр

Новини

17.05.2012 11:57

На Всеукраїнській науково-практичній конференції Асоціації головних лікарів України |  Медицина

Тема новини: Назва теми

         Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ та голова обласної державної адміністрації Михайло ПАПІЄВ взяли участь в урочистій церемонії відкриття Всеукраїнської науково-практичної конференції Асоціації головних лікарів України щодо ефективності управління та ресурсного забезпечення закладів охорони здоров’я на сучасному етапі розвитку галузі. В роботі конференції, яка триватиме 16 - 17 травня, бере участь Віце-прем’єр-міністр України, Міністр охорони здоров’я України Раїса БОГАТИРЬОВА. Відкриваючи конференцію, Раїса Василівна відзначила велику організаційну роботу керівництва області та медичної галузі краю щодо підготовки та проведення цього представницького форуму, в якому беруть участь понад 650 головних лікарів лікувально-профілактичних закладів України, провідні теоретики та практики вітчизняної медицини, голови обласних рад та заступники голів обласних державних адміністрацій, які опікуються питаннями охорони здоров’я населення, фахівці з профільного міністерства, академічних науково-дослідницьких інститутів та медичних університетів держави.

         Учасники форуму матимуть змогу ознайомитись з історико-архітектурними пам’ятками Чернівців, відвідати концерти майстрів мистецтва та аматорів художньої самодіяльності Буковини. В робочому графіку очільниці медичної галузі України – зустріч з професорсько-викладацьким складом та студентами Чернівецького національного університету ім. Ю.Федьковича, відвідини Банченського монастиря та сиротинця, яким опікується Герой України отець Лонгин (Михайло ЖАР), знайомство з станом справ на будівництві новітньої споруди Чернівецької міської дитячої лікарні, а також нарада з медичними працівниками області.        

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба облради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua