Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Економіка та бізнес >  Інвестиційний фонд "Буковина": прямий шлях до першого успіху в бізнесі

Прес-центр

Новини

23.04.2012 12:48

Інвестиційний фонд "Буковина": прямий шлях до першого успіху в бізнесі |  Економіка та бізнес

Тема новини: Назва теми

Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ взяв участь у презентації інвестиційного Фонду «Буковина» організованого за сприяння Голови Ради Федерації роботодавців України Дмитра ФІРТАША. Ініціатор створення Фонду, голова Чернівецької обласної державної адміністрації, голова Ради з питань розвитку підприємництва та залучення інвестицій в Чернівецьку область Михайло ПАПІЄВ у своєму виступі зазначив, що ця інвестиційна інституція, яка вже сьогодні має у своєму розпорядження стартовий капітал в сумі 3 мільйони гривень, є першою і наразі єдиною в Україні та має на меті сприяти розвиткові бізнес-ініціатив молодих підприємців. До створення Фонду, окрім топ-інвестора Дмитра Васильовича ФІРТАША, долучилися також відомі буковинські бізнесмени, серед яких депутати обласної ради Іван СЕМЕНЮК (генеральний директор ТОВ «Родничок») та Вячеслав ДОБРОВОЛЬСЬКИЙ (президент компанії «ТЕХНО»), а також відомі в краї підприємці і меценати  Віктор СІДЛЯР (ЗАТ «Чернівецький машинобудівний завод»), Стелла СТАНКЕВИЧ (ВАТ «Трембіта») та інші.

          Розмір кредитування бізнес-проектів за рахунок коштів Фонду коливатиметься від 50 – 80 тис. грн. на реалізацію цікавих бізнес-ідей до 100 – 320 тис грн. на фінансування перспективних бізнес-планів уже діючих підприємств. Рішення про надання поворотної фінансової допомоги прийматиметься колегіально на підставі розгляду результатів конкурсного відбору кандидатів. Фінансування перших 20-ти проектів-переможців планується розпочати вже в червні поточного року.
          В обговоренні ролі та значення новоствореної бізнес-інституції для подальшого розвитку економіки краю взяли участь її засновники - інвестори, голова обласної Ради Федерації роботодавців України Микола Бузинський, а також студенти чернівецьких вишів – майбутні бізнесмени Катерина ПЕРВУХІНА та Олексій МАЛЯРЧУК. Учасники  обговорення висловили глибоку вдячність ініціаторам Фонду «Буковина» та особисто Голові Ради Федерації роботодавців України Дмитру ФІРТАШУ за надану можливість розпочати власну справу за сприятливих фінансових умов.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua