Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Економіка та бізнес >  Голова обласної ради взяв участь у засіданні Правління Організації роботодавців Чернівецької області

Прес-центр

Новини

06.04.2012 09:48

Голова обласної ради взяв участь у засіданні Правління Організації роботодавців Чернівецької області  |  Економіка та бізнес

Тема новини: Назва теми

Голова обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ спільно з першим заступником голови обласної державної адміністрації Георгієм ГАЛИЦЕМ взяли участь у засіданні Правління Організації роботодавців Чернівецької області, на якому був присутній генеральний директор Федерації роботодавців України Руслан ІЛЛІЧОВ, керівники галузевих та територіальних організацій роботодавців, представники малого та середнього бізнесу.

У порядку денному засідання були питання, що стосувались основних напрямків та пріоритетів діяльності Федерації роботодавців України на 2012  рік, виконання міськими та районними організаціями роботодавців області вимог Закону України «Про соціальний діалог в Україні», організаційні питання, але дискусія швидко набула гостроти та вийшла за рамки обговорення питань порядку денного. Підприємці емоційно говорили про свої проблеми, недоречності в законодавстві, некоректні дії податківців та працівників інших контролюючих органів, проблеми на митниці. Всі ці обставини заважають працювати, підтримувати підприємства на належному рівні, утримувати працівників.

Голова обласної ради зауважив, що подібне обговорення є цілком очікуваним, якщо йдеться про наболіле. Він висловив готовність спільно з головою облдержадміністрації докласти всіх зусиль, щоб вирішувати нагальні проблеми буковинських підприємців, та запевнив, що кожен конкретний випадок буде розглянутий, спроби штучно затягувати вирішення справ, користуючись прогалинами в законодавстві, будуть рішуче припинятись – з цією метою вже працює прямий мобільний номер голови облдержадміністрації. Відповідна телефонна лінія буде відкрита і для зв’язку з керівником крайового парламенту. Михайло ГАЙНИЧЕРУ прокоментував порушені підприємцями проблеми, зокрема, повідомив про досягнуту домовленість з «Чернівціобленерго» про поетапну оплату за енергоносії для підприємців, зауважив на необхідності запрошення до діалогу представників податкових органів.

Голова обласної ради наголосив на потребі окреслити поле діяльності та можливостей у межах чинного законодавства, визначитись із нагальними завданнями для органів крайової влади та обласної федерації роботодавців, яку запропонував підсилити бізнесменами-практиками. Він також зауважив, що жодне звернення членів федерації не залишалось поза увагою обласної влади, та запевнив, що так буде і надалі, адже така потужна організація як Федерація роботодавців сьогодні дуже потрібна.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua