Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

13.01.2012 09:28
Про оприлюднення проектів Положень, що регламентують питання орендних відносин майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст област


    Чернівецька обласна рада повідомляє, що відповідно до Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" проекти Положень що регламентують питання орендних відносин майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області розміщено на інтернет-сайті Чернівецької обласної ради www.oblrada.cv.ua Зауваження та пропозиції до проекту Положення про порядок та умови оренди майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та до проекту Положення про порядок розрахунку і використання плати за оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області надсилаються до 20 лютого 2012 року включно у письмовому та електронному вигляді на адресу Чернівецької обласної ради м. Чернівці, вул. Грушевського, 1, каб. 304, тел. (0372) 52-39-27.

27.12.2011 12:48
До відома депутатів та жителів Чернівецької області! «Савік Шустер Студія» впроваджує новий проект «Шустер LIFE. Життя»


    Дата першого ефіру: 24 січня 2012 року. Канал: Національна телекомпанія України. Тривалість програми: 2 години. Запрошуємо представників всіх гілок влади – законодавчої, виконавчої та представницької – стати безпосередніми учасниками проекту! Основана мета програми – перейти від слів до справи і розпочати впровадження позитивних змін в суспільстві.

15.12.2011 10:57
ДО УВАГИ КОРИСТУВАЧІВ САЙТУ


    Чернівецька обласна рада повідомляє, що «Перелік нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що може бути передано в оренду» розміщено на сайті Чернівецької обласної ради у розділі «Діяльність ради», пункті «Комунальне майно» за електронною адресою http://oblrada.cv.ua/activity/communal/
 

  Опитування

Прийняття обласного, міських та районних бюджетів до 1 січня 2012 року -

 це позитивний крок влади, спрямований на забезпечення успішного розвитку територій

 це шлях до забезпечення рівних можливостей для фінансування дотаційних територіальних громад

 це не моя справа, адже мені байдуже, прийняли бюджет чи ні

 це не та тема, якою варто цікавитись під час новорічних та різдвяних свят

статистика...

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність органів місцевого самоврядування >  Комплексна програма "Власний дім" – в дії

Прес-центр

Новини

10.01.2012 11:40

Комплексна програма "Власний дім" – в дії |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Тема новини: Назва теми

          Рішення «Про хід виконання Комплексної програми «Власний дім» на 2007-2011 роки» ухвалила восьма сесія обласної ради. За результатами виконання напрямів Програми  56% коштів було надано на кредитування новобудов, 37 % – на кредитування завершення будівництва та реконструкції, 4% – на придбання житла та 3% – на газифікацію індивідуальних житлових будинків у сільській місцевості. Чернівецьким обласним фондом підтримки індивідуального будівництва на селі за цей період профінансовано 127 сільських забудовників.
За шість років діяльності Програма «Власний дім» набула широкої популярності серед сільського населення, оскільки передбачає надання довгострокових кредитів за рахунок бюджетів усіх рівнів та нетрадиційних джерел фінансування під 3 % річних, а у випадку наявності у позичальника трьох неповнолітніх дітей на час укладання угоди – безвідсоткового кредиту.  Аналогічну Комплексну програму на 2012-2015 роки затвердила  відповідним рішенням восьма сесія обласної ради. Реалізація Програми дозволить покращити житлові умови населення в сільській місцевості, створити нові робочі місця,збільшити обсяги оподаткування та надходження коштів до бюджетів області.


  • Джерело: Прес-служба облради
Розробник - 
IMENA.ua