Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Святкові заходи >  На відкритті пам’ятного знаку

Прес-центр

Новини

07.10.2011 16:00

На відкритті пам’ятного знаку |  Святкові заходи

Тема новини: Назва теми

Заступник голови обласної ради Валентин МАНІЛІЧ взяв участь у відкритті пам’ятного знаку з нагоди 200-річчя від дня заснування Чернівецького медичного коледжу Буковинського державного медичного університету.
«Я радий з того, що від сьогодні перелік пам’ятних місць Чернівців поповниться ще одною пам’яткою – на честь 200-річчя одного з найстарших, а значить найповажніших медичних навчальних закладів України», - наголосив Валентин МАНІЛІЧ. Заступник голови обласної ради відзначив спадкоємність добрих традицій навчального закладу та визначний внесок його випускників у медичне забезпечення життєдіяльності територіальних громад сіл, селищ, міст нашої області, а також вручив Почесну грамоту обласної ради скульптору, графіку Петру ЛЕМСЬКОМУ за розробку та встановлення пам'ятного знака, присвяченого 200-літньому ювілею навчального закладу.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба облради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua