Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Святкові заходи >  Привітання Голови Верховної Ради України жителям Чернівецької області

Прес-центр

Новини

26.09.2011 11:01

Привітання Голови Верховної Ради України жителям Чернівецької області |  Святкові заходи

Тема новини: Назва теми

Прийміть щирі вітання з нагоди визначної дати – 390-річчя Хотинської битви. Ця вікопомна подія стала наочним прикладом незборимості єднання, переконливим свідченням успішності спільного протистояння загарбникам. Історична перемога об'єднаного українсько-польського війська над переважаючими силами султана Османа II мала велике міжнародне значення. Поразка у цій битві змусила Туреччину відмовитись від планів завоювання Європи. Відрадно, що вдячні нащадки звитяжців Хотинської битви, які живуть на благословенній землі соборної, незалежної Української держави, свято плекають світлу пам'ять про своїх національних героїв.

Переконаний, урочисті заходи з нагоди знаменної дати, що відбуватимуться на теренах Хотинщини, сприятимуть практичному вихованню справжніх патріотів української держави, піднесуть почуття гордості за власний народ, його національних героїв, примножать лави шанувальників вітчизняної історії, наснажать дієвою любов'ю до рідної Батьківщини. Зичу всім вам добра, благополуччя, злагоди, а благословенній хотинській землі – миру і процвітання.

Володимир Литвин

  • Джерело:

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua