Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

04.09.2019 12:06
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Положення про порядок проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Чернівецької обласної ради, затвердженого рішенням ХХVІІІ сесії обласної ради VІІ скликання від 18.12.2018 р. № 204-28/18, оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу "Карапчівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат"

22.08.2019 16:57
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Положення про порядок проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Чернівецької обласної ради затвердженого рішенням ХХVІІІ сесії обласної ради VІІ скликання від 18.12.2018р. № 204-28/18, оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу "Оршівський дитячий будинок санаторного типу"

21.08.2019 11:58
Відбудуться виставки «Букдерев-2019» та «Вироблено в Єврорегіоні «Верхній Прут»


    3-5 жовтня 2019 року в спортивному залі Чернівецької дитячо-юнацької спортивної школи (м. Чернівці, вул. Небесної Сотні, 6) відбудеться виставка «Букдерев-2019» та виставка-ярмарок «Вироблено в Єврорегіоні «Верхній Прут», які організовує Чернівецька торгово-промислова палата.

09.08.2019 12:18
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Положення про порядок призначення і звільнення з посад керівників підприємств, установ, закладів, організацій - об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернівецької області, оголошує конкурс на заміщення посади директора обласної комунальної установи "Соціальний центр матері та дитини"

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Різне >  Задля вирішення соціальних проблем буковинського села

Прес-центр

Новини

11.08.2011 10:09

Задля вирішення соціальних проблем буковинського села |  Різне

Тема новини: Назва теми

Керівники територіальних громад сіл, селищ та міст Чернівецької області, працівники органів місцевого самоврядування, активісти місцевих громадських об’єднань цього літа стали учасниками тренінгів в рамках проекту «Підвищення інституційної спроможності сільських громадських організацій Чернівецької області – шлях до вирішення найнагальніших локальних проблем».

Цей проект товариства «Український Народний Дім в Чернівцях» реалізується на теренах краю за підтримки міжнародного фонду «Відродження». Семінари-навчання пройшли в Новоселиці, Сокирянах, Хотині, Путилі, Герці, Сторожинці та в обласному центрі. Організатори поінформували про наявні можливості та  умови участі в конкурсах, які оголошуються українськими і міжнародними фондами з метою сприяння у розв’язанні нагальних соціальних проблем конкретних територіальних громад.

Учасники семінарів мали змогу отримати зразки документів, необхідних для оформлення заявок для участі в конкурсах, дізнатись про особливості написання проектів. Організатори тренінгів ознайомили своїх слухачів з порядком реєстрації сільських осередків громадських об’єднань, розповіли про позитивний досвід роботи сільського громадського активу Путильщини щодо соціальної підтримки малозабезпечених сімей. 
      Прикметно, що тренінги мають практичну цінність, адже їхні учасники отримують можливість розробити власні проекти та подати їх на участь у  конкурсах антикризової гуманітарної програми Міжнародного фонду «Відродження» та інших благодійних фондів.  


  • Джерело: Прес-служба облради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua