Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Медицина >  Стан здоров’я жителів підтоплених територій – під контролем фахівців-медиків

Прес-центр

Новини

01.07.2010 12:50

Стан здоров’я жителів підтоплених територій – під контролем фахівців-медиків  |  Медицина

Тема новини: Назва теми

         Голова постійної комісії Чернівецької обласної ради з питань охорони здоров’я академік Василь ПІШАК відвідав кілька районів області, які найбільш постраждали внаслідок повені, де зустрівся з керівництвом центральних районних лікарень та комунальних навчальних закладів медичного профілю. Подвірні обходи мешканців  низки населених пунктів Новоселицького, Вижницького, Сторожинецького та Герцаївського районів, підтоплених під час повені, засвідчили цілком контрольований стан медично-епідеміологічної ситуації. Разом з тим, здійснення ефективного щоденного контролю за станом здоров’я жителів підтоплених територій вимагає залучення додаткових лікарських кадрів, транспортних засобів тощо.

       Голова профільної постійної комісії обласної ради знайшов повне розуміння з боку керівництва Чернівецького державного медичного університету, Новоселицького та Вашковецького медичних коледжів у питанні залучення студентів-практикантів цих навчальних закладів до роботи щодо забезпечення належного медично-епідеміологічного контролю у зоні стихійного лиха. Василь ПІШАК наголосив на необхідності проведення широкої інформаційно-роз’яснювальної роботи з населенням підтоплених територій щодо вимог санітарії та гігієни в умовах підвищеного епідеміологічного ризику. З цією метою залучатимуться регіональні та місцеві ЗМІ, фахівці - медики та волонтери.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua