Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

18.11.2016 15:21
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА


    оголошує про намір передати в оренду нерухоме майно

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Медицина >  Нові спецавтомобілі отримають медики трьох районів області

Прес-центр

Новини

30.01.2010 22:50

Нові спецавтомобілі отримають медики трьох районів області |  Медицина

Тема новини: Назва теми

Голова Чернівецької облради Іван ШилепниЦЬКИЙ днями зустрівся з трудовими колективами Заставнівської центральної районної лікарні, Кострижівської та Вікнянської дільничних лікарень. Під час зустрічей керівник крайової представницької влади вручив керівникам цих лікувально-профілактичних закладів сертифікати на отримання спецавтомобілів медичної допомоги «Опель-комбі», обладнаних за останнім словом науки. 

Згідно з відповідною постановою Уряду Юлії ТИМОШЕНКО заставнівські медики днями отримають довгоочікуваний і такий потрібний мешканцям тутешніх сіл та селищ спецавтотранспорт. Іван Шилепницький та заступник керуючого справами обласної ради, депутат крайового парламенту Іван КОВАЛЮК запевнили медичних працівників, що питання відродження та розвитку системи закладів охорони здоров’я, як і інші нагальні проблеми життєдіяльності територіальних громад Буковинського краю, і надалі залишатимуться в центрі уваги Кабінету Міністрів України та крайової влади.

Медики Заставнівщини - не єдині в області власники новенького спецавтотранспорту. Урядові сертифікати на отримання автомобілів «Опель-комбі» з рук голови обласної ради нещодавно отримали також шість лікувально-профілактичних закладів Кіцманського та Глибоцького районів.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua