Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  День для святкування >  ЗВЕРНЕННЯ голови Чернівецької обласної ради Івана ШИЛЕПНИЦЬКОГО до мешканців Чернівецької області з нагоди Нового 2010-го року та пресвітлого Різдва Христового

Прес-центр

Новини

04.01.2010 12:59

ЗВЕРНЕННЯ голови Чернівецької обласної ради Івана ШИЛЕПНИЦЬКОГО до мешканців Чернівецької області з нагоди Нового 2010-го року та пресвітлого Різдва Христового  |  День для святкування

Тема новини: Назва теми

Шановні краяни!

Дорогі друзі!

 

        Ми прожили 2009 рік з усіма його важливими і пересічними по­діями, святами і буднями, надіями та переживаннями, турботами і клопотами. Впродовж цього року усією буковинською громадою ми зробили чимало добрих і потрібних справ, заклали належний фундамент для здійснення нових, сміливих задумів та починань. Напередодні новорічних та різдвяних свят жителі багатомовної Буковинської землі свято дотримуються прадавніх обрядів і традицій духовного очищення: позбавляються боргів, вибачають своїх кривдників, опікуються нужденними та знедоленими, тримають сповідь перед Богом про свої праведні і неправедні справи, думки та почуття.  

Зазвичай, у такі дні ми підсумовуємо прожитий рік, подумки відзначаємо успіхи і невдачі, здобутки і прорахунки. Попри усі труднощі і негаразди буковинська громада насправді має чим пишатися. Складаючи данину вдячності і поваги трудящим рукам, мудрості і завзяттю наших працьовитих краян, з приємністю відзначаю, що суворі випробування, які минулого року випали на нашу долю, згуртували нас, додали рішучості і впевненості у власних силах та можливостях.

Незважаючи на фінансову скруту та примхливу політичну погоду, міста і села Буковини стають дедалі кращими і заможнішими. Будують сміливі плани на майбутнє щасливі молодята, сповнюються дзвінкими дитячими голосами оновлені споруди дитячих садків, шкіл та оздоровчих закладів, з’являються нові вулиці та мікрорайони, торують свій шлях до успіху наукові відкриття та винаходи. А це означає, що наша незрівнянна Буковина живе, працює і щиро прагне зробити своє сьогодення заможним, достойним та світлим.        

Прийдешній, 2010 рік буде для всіх нас відповідальним і знаковим. Він визначить сьогодення й майбуття нашої держави на багато років вперед. Я глибоко переконаний, що згуртована буковинська родина в черговий раз продемонструє українському загалу такі традиційно властиві їй чесноти, як мудрість і відповідальність, розважливість і толерантність.    

Новорічні та неповторні в своїм розмаїтті різдвяні свята, як завжди, збирають за родинними столами усіх буковинців та гостей нашого краю – від малого до старого. Знову містами і селами лунають колядки та щедрівки, і всюдисуща малеча радіє своїм першим в житті, а від того особливо приємним зарібкам.   

У ці прекрасні, овіяні Господньою благодаттю дні хочу від імені депутатського корпусу обласної ради, від себе щиросердно  привітати  вас, дорогі земляки, з Новим, 2010-м роком та  пресвітлим Різдвом Христовим!

Зичу усім вам міц­ного здоров’я, особистого щастя, родинного затишку на довгі роки, незламного життєвого гарту, гараздів та статків, піднесеного настрою і творчої снаги, прихильності долі, цілющого Божого благословення!

        Нехай Новий, 2010-й рік принесе вам та вашим близьким лише приємні новини і радісні переживання, а життєдайна Вифлеємська зоря хай освятить ваші благородні прагнення добробуту та благополуччя, миру і злагоди на прадавній, пречудовій і рідній для нас Буковинській землі!

 

З Новим роком, шановні земляки!

З пресвітлим Різдвом Христовим!

           Хай вам щастить!

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua